Zulte Waregem leek tegen Lierse op weg naar een gevleide zege, maar in de slotfase scoorde Lierse toch nog: 1-1. Lierse legde gretigheid aan de dag. Kort voor de rust kwam Delaplace nog dicht bij een treffer, maar Davids bracht redding voor Lierse.Ook na de rust was Lierse beter, maar Zulte Waregem scoorde uit het niks. Delaplace legde vanaf rechts goed terug op Habibou en die kon in het lege doel tikken. Na geklungel van Bernardez kon Habibou de score bijna opdrijven, maar Kawashima bracht redding voor Lierse. De bezoekers kwamen ook goed weg toen scheidsrechter Deckers geen penalty gaf voor een overtreding op diezelfde Habibou.De drie punten leken binnen voor Zulte Waregem, tot in de slotfase een afgeweken afstandsschot van Abdelwahed Bossut verraste, 1-1.